07 февруари 2007

СТРАНИЧНОТО МЕНЮ

Това мнение съдържа всичко, което някога се е появявало в страничното меню. Най-новите мнения са най-горе.
===

===
до 20. 03. 2007
ИЗБОРИ ЗА СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ
Колеги, на 21. март 2007 г. ще се проведат избори за празните места в Студентски съвет на ФЖМК. За да се ориентирате в избора малко по-надолу ще публикуваме основните идеи на претендентите за местата. Премислете добре и в сряда ГЛАСУВАЙТЕ!

1. КАЛИНА ПАНАЙОТОВА ДАНЧЕВА
Сайт и форум на ФЖМК, пейки в коридора.

2. СИЛВЕНА ДИМИТРОВА ТОНЧЕВА
Трябва да има студентска медиа. Искам да се организират изложби на снимки и др. произведения на студенти от Факултета, да се инициират срещи с практици от рекламния сектор. Трябва да си направим сайт и форум. И не на последно място - пейки в коридора.

3. ХРИСТО СТЕФАНОВ РАЯНОВ
Искам да подобря отношенията между студентите и преподавателите. Мисля, че трябва да се постави нова, по-красива табелка на входа на Факултета.

4. ТЕОДОРА ПЕТКОВА АНДРЕЕВА
Много искам да направя една симпатична арт-група - театър, музика, танци...Иначе имам една идея: малко да се вкара артистична атмосфера във Факултета ни като се нарисуват табла, изложат се снимки, които да висят постоянно. Вярвам, че има много талантливи хора в сферата на музиката и на литературата, на поезията и т.н, така че ще се получат много готини неща. Само трябва да има провокация.

Няма коментари: