19 октомври 2007

Ново начало - първа среща

Здравейте!

В понеделник ще има парти и заседание във ФСС

Пиенето и "евтините мезета" са от мен. Все пак, ако някой иска, нека донесе още. Не знам доколко ще ми стигнат финансите :-). Музика можете да си носите на диск или флашка. Ще бъде нещо като тийм билдинг + заседание за избиране на председател и ръководтство.

Новото ФСС след изборите днес е със следния състав:

Днес, 19.10.2007 г. се проведоха избори за Факултетен студентски съвет към Факултета по журналистика и масови комуникации. След тайно гласуване Факултетната избирателна комисия в състав студентите от СУ Евелина Стефанова, Катерина Халтъкова, Кирил Гурбетов отчете следните резултати:

Гласували по списък - 84 студенти
Действителни бюлетини - 84
Недействителни бюлетини – 0

Иван Ангелов – Хинки - 15 гласа
Павлина Славкова - 15 гласа
Десислава Карамфилова - 14 гласа
Калина Данчева - 10 гласа
Христо Дочев - 8 гласа
Силвена Тончева - 5 гласа
Симион Патеев - 5 гласа
Александър Кръстев - 4 гласа
Боян Захариев - 3 гласа
Росен Цветков – 3 гласа
Евелина Михайлова – 2 гласа

Във ФСС влизат още избраните на изборите миналата седмица за Студентски съвет на СУ:

Емилия Хубавенска 1 курс ПР
Марияна ............. 1 курс Журналистика
Мирена .............. 1 курс Книгоиздаване

Председател и ръководтство се избира в понеделник след гласуване помежду ни. Получените гласове нямат смисъла на класация. Просто спазваме т. нар. законова процедура да изберем студентски представители. Честито на новите :-)

-------------------------------------------------------------------------
Освен тях има още много хора, които изявиха желание да помагат при работата на ФСС. Така че всички, желащи да се занимават с нещо, са официално поканени на

ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ФАКУЛТЕТНИЯ СТУДЕНТСКИ СЪВЕТ НАФАКУЛТЕТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА ИМАСОВА КОМУНИКАЦИЯ

Събранието ще се проведе на 22.10.2007г (понеделник)
от 19:30ч. в стая 57 (ФЖМК, ет.3)
Дневен ред:

1. Запознаване на новите членове с мисията, структурата и задачите на Студентския съвет и Факултетния студентски съвет, както и структурата и ръководството на СУ (ще бъде кратко)

2. Отчет на председателя на ФСС + Отчет на Заместник-председателя на ФСС + Отчет на Секретаря на ФСС (ще ги получите на мейла в съкратен вартиант през уикенда)

3. Провеждане на избори за ръководтство на новото ФСС (според проектоустова може би - председател, зам.-председатели двама или един и секретар)
+ нека всеки, който има желание да заеме някоя от тези позиции да напише някаква мотивация и да я прати на колегите си преди самата среща в понеделник на място също може да се издигат кандидатури. Позициите са както символични, така и важни - представителни. Все пак всички сме равни, млади, красиви и сме един цял екип! :-)

4. Провеждане на избори за представители на студентите в Общото събрание на ФЖМК (тези хора ще участват в изобра на нов Декан на следващия ден - вторник) и обсъждане на студентските "Предложения за промяна" и доклад до кандидатите за Декан с включени предложения на студентите за развитие на Факултета

5. Приемане на план за действие на ФСС - всеки споделя идеи и проекти, доутвърждаване на плана и промяна може да се прави всеки ден

6. Колеги от 4 курс искаха да ни представят един свой проект и да потърсят съдействие от нас и колегите ни от ФЖМК
7. Разни

-------------------------------------------------------------------------------

ВАЖНО:

В понеделник, ден преди избора за нов декан, ще сме стиковали всички анкети, които имаме налични, ще ги връчим като доклад в папка на ръководството на ФЖМК. Сутринта ми трябват няколко доброволци, за да облепим целия факултет с плакати с по-важните искания и сайта, където са всичките http://students-fjmc.blogspot.com/ (всеки ще получи покана да пише в този и всички други блогове и сайтове)

+ Сиси и Кали, моля да се стиковате и да плакатствате и креативствате заедо + който иска, но до неделя по обед :-)

Няма коментари: