23 октомври 2007

Oтзвук от Общото събрание на ФЖМК

Днес от 13 ч. в зала 13 (жалко, че не е петък) се състоя събитието на годината във ФЖМК - заседание на Общото събрание на Факултета, на което трябваше да бъде избрано ново ръководство, нови членове на комисиите и членове на Факултетния съвет.
При отчетите повечето от "отчитащите" обърнаха внимание и донякъде отговориха на разпространените резултати от анкетата сред студентите, като донякъде ни адмирираха. Съответно, след това новото ръководство заяви желание да се срещне със студенти, като срещата най-вероятно ще е следващия понеделник от 19 в кабинета на доц. Теодора Петрова (мааалко след нашия е - 58).
За представители на студентите във ФС на ФЖМК бяха избрани Росен Цветков (26 гласа), Александър Кръстев (24 гласа) и Боян Захариев (23). предполага се, че ще сме редовни на заседанията, ако и заседанията са редовни. Би трябвало и да поемем ангажимент, че ще сме активни, като своеобразна опозиция, която се бори за добруването на всички студенти.

P.S. Без никакви изненеди доц. Тотка Монова бе преизбрана за Декан на факултета по журналистика и масова комуникация, като заяви желанието си да работи още по-усилено за довършване на вече започнатото през изминалия мандат. Да ни е честита, а пък ще помагаме с каквото можем.

Няма коментари: